Red Bull X-Alps 2007

CERUL NU E LIMITA!

Acesta a fost anul meu! Sfatul meu pentru toți este să visăm mai mult decât credem că putem să facem și cu siguranță vom reuși! A fost anul în care am simțit că se poate! Anul în care puteam să câștig detașat Însă, am făcut o greșeală tehnică în urma căreia am deviat de la traseu A fost anul în care am tras.
Red Bull X-Alps 2007

Perioada

12 iulie

website

Sudul Salzburgului > Monaco, pe Marea Mediterană

Zile

10 - 12

Distanta

800

Participanti

30

Dificultate

Extrem

Acesta a fost anul meu! Sfatul meu pentru toți este să visăm mai mult decât credem că putem să facem și cu siguranță vom reuși!

A fost anul în care am simțit că se poate! Anul în care puteam să câștig detașat…. Însă, am făcut o greșeală tehnică în urma căreia am deviat de la traseu. A fost anul în care am tras următoarea conscluzie: Până nu treci linia de finish, să nu te crezi nicio secundă campion!

Mă apropiam de Coasta de Azur. Alex Hofer din Elveția era în urma noastră foarte mult și m-am gândit că nu are cum să mă ajungă, deci mă pot odihni puțin. Numai că am dormit cu vreo trei ore mai mult decât era planificat, așa că Alex m-a depășit și a câștigat locul întâi. A fost foarte frustrant!

Chiar dacă nu am ajuns primul, a fost anul în care am fost premiat chiar de prințul Albert și declarat, singurul până acum. X-Alpes Man, Omul Alpilor, și asta mi-a rămas și a fost ca o recompensă pentru ce mi s-a întâmplat. Cursa asta e o luptă psihică și fizică. Trebuie să iubești ce faci, pentru că altfel vei claca. Trebuie să treci peste durere.