Red Bull X-Alps 2017

CERUL NU E LIMITA!

În această ediție am avut parte de o cursă frumosă, fără bariere psihice terminând pe locul 11 Pentru cea de a opta ediție a celei mai dificile competiții de anduranță din lume am fost selectați 31 de sportivi din 20 de țări care am luat startul la Salzburg într-o cursă care avea să ne testeze limitele – 1138 km aerieni,.
Red Bull X-Alps 2017

Perioada

2 iulie 2017

website

Din Salzburg până în Monaco

Zile

10 - 12

Distanta

1138

Participanti

32

Dificultate

Extrem

În această ediție am avut parte de o cursă frumosă, fără bariere psihice terminând pe locul 11.

Pentru cea de a opta ediție a celei mai dificile competiții de anduranță din lume am fost selectați 31 de sportivi din 20 de țări care am luat startul la Salzburg într-o cursă care avea să ne testeze limitele – 1.138 km aerieni, traversând Alpii până la Monaco, atingând șapte puncte din șapte țări.

A fost o cursă solicitantă, cu multe momente cheie în care deciziile au făcut diferența. Am început competiția în forță, însă alți atleți au ales alte rute care le-au fost mai favorabile pentru zbor. Eu am încercat să recuperez, însă totul ține de moment. Noua regulă cu oprirea cursei după 24 de ore, nu 48 cum a fost în anii precedenți, a pus și mai multă presiune pe noi. Oricum, m-am bucurat de cursă, de coechipieri și am fost mândru că am pus steagul României încă un an pe harta celei mai dificile competiții de anduranță din lume.