Red Bull X-Alps 2015

CERUL NU E LIMITA!

A fost anul meu cel mai greu Zburam la 4000m ajuns în Bergamo și fiind la jumătatea cursei când cauza vremii schimbătoare am prins un curent puternic care m-a facut să zbor cu spateleCâteva momente mai târziu aveam să mă accidentez și aveam să fiu scos din competiție Aveam răni la nivelul feței si o fractură de cot Am fost.
Red Bull X-Alps 2015

Perioada

5 - 7 Iulie

website

Sudul Salzburgului > Monaco, pe Marea Mediterană

Zile

10 - 12

Distanta

1.038 km

Participanti

31

Dificultate

Extrem

A fost anul meu cel mai greu……

Zburam la 4.000m ajuns în Bergamo și fiind la jumătatea cursei când cauza vremii schimbătoare am prins un curent puternic care m-a facut să zbor cu spatele….Câteva momente mai târziu aveam să mă accidentez și aveam să fiu scos din competiție….

Aveam răni la nivelul feței si o fractură de cot….. Am fost transportat la spital unde am suferit o intervenție chirurgicală. Toată lumea se întreba ce voi face și dacă voi reveni. Eu știam și simțeam că această aventură ma face mai puternic, așa că am plecat din spital “proaspăt cusut” și bandajat….și mi-am văzut de drum, gandindu-mă la următoarea competiție.

Înainte de acest accident, am zburat 113 kilometri, iar în cele şase zile de competiţie am străbătut 1.030 de kilometri peste Alpi, dintre care peste 400 i-am făcut în alergare.

Nu este ușor să traversezi Alpii în alergare sau în zbor cu parapanta. Trebuie să ai o condiție fizică extraordinar de bună, să cunoști tainele zborului.

În fiecare dintre noi exista spiritul de învingator. Depinde de fiecare cum și-l dezvoltă sau cultivă. Sunt un luptător, sunt făcut să lupt, să nu renunț niciodată, indiferent de cât de greu mi-a fost, m-am motivat să merg înainte. Pentru mine nu există o problema fară soluție. Trebuie doar să ai rabdare sau să lupti să o gasești.