Speaker motivational

CERUL NU E LIMITA!

În fiecare dintre noi există o uzină nucleară latentă

Trebuie doar să-i eliberăm forța

Atunci când testezi limitele corpului uman, motivația e singurul lucru care-ți mai este alături, dar atât timp cât ai un scop precis, poți sparge orice barieră.

Suntem oameni și avem anumite limite, dar de unde știm că am ajuns la ele? De unde știm că pragul pe care noi îl credem imposibil de depășit, nu este decât prima treaptă dintr-o scară lungă?

Adevărul e că, atât în sport, cât și în viață, limitele ni le creem singuri. Sunt doar niște borne pe care mintea noastră le stabilește și le acceptă pentru a se simți în siguranță.

Adevăratele nostre limite sunt mult mai departe de ceea ce ne putem imagina în acest moment și ca om, am datoria să încerc permanent să le depășesc.

CINE SUNT EU SĂ NU-MI DEPĂȘESC LIMITELE?

Numele meu e Toma Coconea și cred că nimic nu e prea ușor, nimic nu e prea greu, totul e posibil.

Într-una din competițiile X-Alps am rămas blocat sus pe munte,pe o suprafață de un metru pătrat, fără posibilitatea de a mai coborâ sau a pleca mai departe. Temperatura a scăzut brusc de la 25° C la 0 ° C și nu eram echipat corespunzător. Pericolul de hipotermie era uriaș, iar pentru a nu adormi, mi-am spart efectiv capul cu o piatră, astfel încât durerea să mă mențină conștient.

Puteam oricând să cer ajutorul prin stație, dar știam că dacă am un plan B, deveneam mai slab, așa că am spart și stația, tocmai pentru a nu putea fi salvat și a continua competiția.

Numele meu e Toma Coconea și cred că nimic nu e prea ușor, nimic nu e prea greu, totul e posibil.

  Nume prenume

  Telefon


  Adresa de mail

  Serviciu


  Persoana Fizica/Societata

  Persoana FizicaPersoana Juridica


  Rămâi mereu conectat

  Da, rămân mereu conectatNu, nu vreau să primesc e-mailuri

  Prin bifarea acestei optiuni vei primi informatii pe adresa de email scrisă în completarea acestui formular.

  REZERVĂ ACUM!