Zboară cu Vulturii

CERUL NU E LIMITA!

Mereu te uiți la nori și realizezi cât de departe ești de aceștia.

“Toma Coconea”

Cel puțin o dată în viață ai urcat pe un munte, iar când te-ai uitat în zare, probabil ai avut un sentiment pe care-l poți descrie cu greu. Lumea era atât de mică, iar tu erai atât de sus. E o senzația extraordinară să-i poți privi pe toți de la înălțime…te-ai gândit vreodată să treci de pragul ăsta?

Probabil când erai doar un copil, vedeai păsările pe cer și te întrebai…”oare cum o fi să poți zbura?”. Odată ce experimentezi viața din perspectiva asta, ceva în mintea și-n sufletul tău se schimbă pentru totdeauna.

Deasupra norilor ai șansa să vezi, ceea ce nu poți vedea nicăieri altundeva…simți vântul care-ți bate pe piele, îți dai seama că nu mai ai unde să calci, tot ce poți să faci este doar să privești natura în adevărata ei formă. Este o senzație dincolo de imaginația oricărui om.

Crezi c-ai fost vreodată cu adevărat liber?

După ce-o să privești pământul alături de vulturi, probabil te vei gândi de două ori.Nimic nu se compară cu senzațiile resimțite la kilometrii distanță de sol.

Dacă ce te-ai decis că vrei să faci pasul ăsta, călătoria ta ia startul cu o urcare pe munte, în care îți umpli plămânii cu aer proaspăt și uiți de toate nonsensurile din viața de zi cu zi. Ești doar tu și natura.

În momentul în care începe aventura, nu te aștepți să vezi asemenea imagini și să experimentezi astfel de momente. Dacă te-ai da de 100 de ori, ar fi diferit de fiecare dată, iar faptul că trebuie să fii acolo, atât cu corpul, cât și cu mintea, înseamnă că ceva cu adevărat măreț urmează să se întâmple.

Nu există o bucurie mai mare decât să fii cu adevărat prezent, să fii conștient de existența ta și de tot ce te înconjoară. Momentele astea sunt așa pline de emoții, pozitivitate, entuziasm și de niște peisaje greu de descris în cuvinte sau chiar în fotografii.

Câți oameni crezi c-au avut ocazia să împartă cerul cu vulturii?

Este o senzație unică în viață și de ce să nu faci asta cu unul dintre cei mai buni parapantiști din istorie, un om care timp de 27 de ani a stat mai mult în cer, decât pe pământ.

O nouă viață începe aici. Nu mă crezi pe cuvânt? Încearcă și vei vedea.

  Nume prenume

  Telefon


  Adresa de mail

  Serviciu


  Persoana Fizica/Societata

  Persoana FizicaPersoana Juridica


  Rămâi mereu conectat

  Da, rămân mereu conectatNu, nu vreau să primesc e-mailuri

  Prin bifarea acestei optiuni vei primi informatii pe adresa de email scrisă în completarea acestui formular.

  Rezervă acum!