Zbor în tandem

CERUL NU E LIMITA!

Zbor în tandem

Nimic nu se compară cu senzațiile resimțite la kilometrii distanță deasupra pământului…

După ce te-ai decis că vrei să faci pasul ăsta, călătoria ta ia startul cu o urcare pe munte, în care îți umpli plămânii cu aer proaspăt și uiți de toate nonsensurile din viața de zi cu zi. Ești doar tu și natura.

În momentul în care începe aventura, nu te aștepți să vezi asemenea imagini și să experimentezi astfel de momente. Dacă te-ai da de 100 de ori, ar fi diferit de fiecare dată, iar faptul că trebuie să fii acolo, atât cu corpul, cât și cu mintea, înseamnă că ceva cu adevărat măreț urmează să se întâmple.

Nu există o bucurie mai mare decât să fii cu adevărat prezent, să fii conștient de existența ta și de tot ce te înconjoară. Momentele astea sunt așa pline de emoții, pozitivitate, entuziasm și de niște peisaje greu de descris în cuvinte sau chiar în fotografii.

Câți oameni crezi c-au avut ocazia să împartă cerul cu vulturii?

Este o senzație unică în viață și de ce să nu faci asta cu unul dintre cei mai buni parapantiști din istorie, un om care timp de 27 de ani a stat mai mult în cer, decât pe pământ.

O nouă viață începe aici. Nu mă crezi pe cuvânt? Încearcă și vei vedea.


Despre autor

Toma Coconea

Zbor, urc, alerg, cuceresc. Pentru mine, parapanta e un stil de viață. Visul meu este să reprezint România în continuare la Red Bull X-Alps, unde să obțin primul loc.